medalhunter.hu

A medalhunter egy olyan blog-közösségi oldal, ahol a felhasználók megoszthatják élményeiket részletes bejegyzésekben, feladatokat adhatnak követőiknek kihívások formájában, és gyűjthetik a medálokat és kitüntetéseket.

Kihívások

A kihívásokat beteheted a bakancslistádba, vagy bejelölheted a bejegyzésednél. Ekkor megjelenik, mint tejlesített kihívás, és a profilodban is létrejön egy kitüntetés. A kihívás tulajdonosa értesül a teljesítésről. Kihívást bárki létrehozhat a bejegyzés létrehozása menüpont alatt. A felhasználói profil / Kintüntetés menüpont alatt található minden teljesített kihívásért járó kitüntetés.

Medálok

A medalhunteren a bejegyzéseket medálokkal lehet értékelni. Medálok adásával fejezheti ki az olvasó a tetszését, és az elismerését.

Medál ranglista

A megszerzett medálokat a felhasználók gyűjtik, és a ranglistában mindenki láthatja, kik a legsikeresebbek.
Medál ranglista

Tábortűz

A tábortűznél beszélgethetsz bárkivel ismeretségi kapcsolat nélkül.
Tábortűz

Bakancslista

Az érdekes bejegyzéseket a bakancslistába lehet tenni. Ez a lista megjelenik a felhasználói profilban, és bárki láthatja.

Érme

Érmékkel lehet különböző szolgáltatást vásárolni, például bejegyzés kiemelést. Továbbfejlesztési tervben: Az érméket lehet majd vásárolni, aktivitási jutalomként szerezni, eladni, támogatni vele másokat, valamint elkölteni további szolgáltatásokra.

Szakaszos feltöltés

Minden bejegyzésnek van címe, borítóképe, és választhatóan bevezető szövege. Ezután választhatóan lehet szakaszokat hozzáadni. Egy szakasz áll egy képből vagy videóból, és vagy szöveges részből. Bármennyi szakaszt hozzá lehet adni a bejegyzéshez. Közzététel után is lehet újabb szakaszokat adni a bejegyzéshez.

Bejegyzés kiemelése

Kiemelésnél az adott bejegyzés elsőként jelenik meg a főoldalon, és a további bejegyzések oldalon. A kiemelés egy olyan reklám funkció, amit bárki használhat bármilyen bejegyzésére. Egy bejegyzés kiemelése 1 hétig tart, és érmébe kerül.

Rólunk
A weboldal üzemeltetője, létrehozója:
Az oldal célja, hogy cselekvésre ösztönözze az embereket a kihívásokkal, és hogy segítséget és szórakozást adjon a beszámolókkal.
Elérhetőség:
info@medalhunter.hu